Installation Larm Skellefteå med omnejd

 

Med säkerhet inom elteknikbranschen menar man så kallad elteknisk säkerhet som innefattar brandlarm, inbrottslarm, passagesysten, CCTV (kameraövervakning) och drift- och larmöverföring.

 

Vi installerar larm i hus, bostadsrätter, fritidshus, hyresfastigheter, industrilokaler, kontorslokaler, restauranger och butiker.

 

Driftslarm
Ett driftslarm har till uppgift att övervaka temperatur, tryck, flöde, fuktighet, värme, kyla osv. Det kan till exempel gälla processer, dataservrar, frys- / kylanläggning, värmepanna, pumpanläggningar eller hiss. Med ett driftslarm installerat kan man onöödiga skador och i många fall långa och kostsamma driftsstopp.

 

Brandlarm & Brandindikering
En brandincident på ett företag är det mest alvarliga som kan drabba er verksamhet. Ett brandlarm som upptäcker branden på ett tidigt stadium är därför oerhört viktigt. Brandindikering är en anläggningstyp som i sin grund fungerar på samma sätt som ett automatiskt brandlarm men är betydligt enklare och som ofta finns som en integrerad del i en inbrottslarmanläggning. Sammanfattningsvis kan man säga att brandindikering är en betydligt enklare och billigare anläggningstyp än automatiskt brandlarm.

 

Inbrottslarm & Hemlarm
Inbrottslarmets största uppgift är att fungera preventivt. Skulle det ändå bli ett inbrott krävs att driftsäkerheten är tillförlitlig. Då är larmets uppgift att förhindra angrepp samt att väktare och polis tillkallas. Erfarenheten visar att inbrottslarm är det effektivaste sättet att förebygga inbrott. Med väl utprovad systemuppbyggnad och med godkända produkter samt en rätt utförd projektering kan du sova gott om natten.

 

Kameraövervakning
Vi hjälper er även med installation av olika övervakningssystem, läs mer här.

El & Fastighetsskötsel AB
Vretgatan 3
931 33 Skellefteå
Kontakt
Telefon 0910 - 185 56
Fax 0910 - 70 16 05
Kontorets öppettider
Vardagar 08 - 16
Dela vår sida
© 2018 El & Fastighetsskötsel
Information om cookies