Elinstallationer

Elinstallationer av kunniga elektriker vid nybyggnationer eller ombyggnationer.

 

Vi utför elinstallationer för alla typer av ändamål och åtar oss uppdrag som underentreprenör eller totalentreprenör vid nyinstallationer och ombyggnadsinstallationer. Vi har elektriker med kompetens inom områdena bygg, tillverkningsindustri och processindustri och som behärskar styrteknik, reglerteknik och belysning.


Vår breda kompetens och kunskap inom många olika områden gör oss till den naturliga partnern för komplicerade och resurskrävande arbeten. Vi har ett brett kundsegment och erbjuder våra tjänster oavsett branch

 

Elinstallationer Bygg & Bostäder

Vi erbjuder alla typer elinstallationer och teleinstallationer vid nybyggnationer, tillbyggnad och reparationer av villor, fritidshus, garage, uterum samt övriga utrymmen. Vi är KNK-certifierade.


Elinstallationer Verkstäder

Vi erbjuder allmänna elinstallationer, tele-installationer, belysning, högspänningskraft samt telekommunikation och datakommunikation.


Elinstallationer Butiker

Vi erbjuder allmänna elinstallationer, installation av ergonomisk belysningsarmaturer oavsett typ, installation larm och kameraövervakning.

 

Elinstallationer Processindustrin

Vi erbjuder allmänna elinstallationer, tele-installationer, belysning, högspänningskraft samt telekommunikation och datakommunikation vid byggnationer.

 

Elinstallationer Kontor

Vi erbjuder allmänna elinstallationer, installation av ergonomisk belysnings-armaturer, installation larm och kameraövervakning, datanät och fibernät.

 

Elinstallationer Restauranger

Vi erbjuder allmänna elinstallationer, installation av belysningsarmaturer oavsett typ, installation larm och kamera-övervakning, elinstallation av köksutrustning.

El & Fastighetsskötsel AB
Vretgatan 3
931 33 Skellefteå
Kontakt
Telefon 0910 - 185 56
Fax 0910 - 70 16 05
Kontorets öppettider
Vardagar 08 - 16
Dela vår sida
© 2018 El & Fastighetsskötsel
Information om cookies